به گزارش پایگاه خبری دهاتما ، مراسم سوگواری شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) و پاسداشت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی با سخنرانی شیخ ابراهیم امیری ( استاد حوزه و دانشگاه ) ، پنجشنبه شب در مسجد حضرت ابوالفضل (ع) روستای فخرآباد برگزار شد.
(جهت مشاهده تصاویر بیشتر به ادامه مطلب مراجعه نمایید)
به گزارش پایگاه خبری روستای فخرآباد ، آیین های باشکوه جشن عید سعید غدیر همزمان با سراسر کشور در روستای فخرآباد اردکان برگزار شده است.
مردم ولایت مدار روستای فخرآباد با برپایی آیین های جشن سالروز عید سعید غدیر خم، عید اکمال دین و اتمام نعمت با پخش شربت و شیرینی، برپایی ایستگاه های صلواتی ، دید و بازدید از سادات و برگزاری مراسم جشن و سرور این عید بزرگ مسلمانان را گرامی داشتند.
قرائت خطبه غدیر و تبیین واقعه غدیر خم در مساجد روستای فخرآباد از دیگر آیین های گرامیداشت عید سعید غدیر خم است.
به گزارش پایگاه خبری روستای فخرآباد ( دهاتما ) ، مراسم جشن عید غدیر خم در سالن فرهنگی رفاهی حضرت ابوالفضل ( علیه السلام ) روستای فخرآباد برگزار شد. همچنین ایستگاه صلواتی به یاد شهیدان محسن حججی و محمد جواد مرادی برپا و مورد استقبال مردم قرار گرفت.
مداحی ذاکرین اهل بیت ، برادر روح ا... قطب الدینی و برادر سید محسن نقیبی
در زمان وقوع سیل در رودخانه های فصلی روستای فخرآباد در صورتی که شدت سیل بیش از حد فضای عرضی رودخانه بوده و باعث رعب و وحشت مردم نسبت به بالا آمدن سطح آب و تخریب منازل مسکونی و باغات میشده در اقدامی قابل تامل نسبت به باور گذشتگان مردم این دیار با استفاده از مهر تربت کربلا و خواندن آیت الکرسی و قراردادن آن در مسیر سیل نسبت به وقوع حادثه بر این باور بودند که مسیر سیل تغییر خواهد کرد و همچنین از شدت تخریب و خروشان بودن سیلاب کاسته خواهد شد.
و این اتفاق در دهه پنجاه که سیل خروشانی در رودخانه فصلی این روستا که در بین دو فضای مسکونی و در کناره مسجد حضرت ابوالفضل و همچنین منزل مسکونی یک پیر زن تنها که در هم جواری این رودخانه وجود داشته رخ داده است. از زبان شاهدان عینی در زمان بالا آمدن آب رودخانه و خروشان شدن سیلاب این پیرزن (صغری ی حسن) با قراردادن مهری از تربت امام حسین در کنار این رودخانه این باور را بیش از گذشته بر ذهن و افکار مردم این روستا نشانده است. سیل هرگز به سطح بالا تری نرسید تا مسجد و خانه آن پیرزن را با خود ببرد بلکه از شدت سیلاب هم کاسته شد.
بر اینکه تا چه حد این اتفاق میتواند نسبت به رفع بلاهایی چون سیل کارا باشد زمینه علمی در دسترس نیست ؛ ولی استفاده از مهر تربت کربلا که خود روزی سجده گاه نیایش مردم در پیشگاه خداوند است و این درخواست از طرف مردم از خداوند نسبت به عبادت هایی که سال ها قبل با این مهر نموده اند میتواند روشی از نیایش انسان در پیشگاه خداوند در زمان حادثه و درخواست از خداوند نسبت به رفع بلا باشد. لازم به ذکر است که یک باور میتواند چنان به انسان ها آرامش ببخشد که حتی بلایای طبیعی را در ذهن مردمان به نعمتی از جانب خداوند تبدیل کند. ( با توجه به تصویر انتشار یافته از جانب یک روحانی در فضا های مجازی مردمان این روستا تربت را در مسیر سیل قرار داده تا مسیر تغییر کرده یا از شدت سیلاب کاسته شود. ولی هرگز مهر تربت را در سیلاب نمی انداختند و بلکه آن را در مسیر سیل قرار داده و بعد از حادثه از آن مهر برای نیایش استفاده میکردند. )
این عکس بعد از حادثه سیل دهه پنجاه میباشد که مسجد حضرت ابوالفضل (علیه السلام) و خانه آن پیر زن هرگز سیل به آن آسیبی نرساند و حضور مردم در کنار مسجد گواهی نشاط و رضایت مردم از این اتفاق در زمان وقوع سیل است.
همزمان با فرارسیدن ماه رجب و ایام یوم البیض عده ای از اهالی روستای فخرآباد در مسجد حضرت ابوالفضل و مسجد جامع روستای فخرآباد معتکف شده و با خداوند به راز و نیاز پرداخته اند.
حاج محمد رضا قطب الدینی ( فرمانده پایگاه بسیج موسی ابن جعفر ) ؛ به خبرگزاری دهاتما گفت که در این مراسم 31 تن شرکت کرده اند که 17 تن از این شرکت کنندگان را مردان تشکیل میدهند و 97 درصد معتکفین از اعضای پایگاه های بسیج برادران و خواهران میباشند. وی با اشاره به حضور پررنگ جوانان در این مراسم گفت: 60 درصد از جمعیت معتکفین را جوانان تشکیل میدهند که این نشان دهنده ی میزان علاقمندی آنان به مسائل دینی، خودسازی و خداشناسی می باشد.
اعمال ام داوود با نوای برادر ارجمند عباس علی توفیقی